středa, října 17, 2007

Horror.cz :)

Už dlouho jsem nenapsal nic, co by někoho byť jen malilinko naštvalo. Povídání o giallech si stejně přečte jen Cabal a Nekromantik, který nad ním jistě navíc zoufale kroutí hlavou. Jenže do koho si rýpnout. Snadné cíle se rychle omrzí, THS a čajochové v nedohledu a tak nezbývá než googlovat. Dneska jsem měl štěstí. Narazil jsem na nadmíru zajímavý blogpost, který mě sice trochu zamrzel, ale na druhou stranu jsem rád, že jsem jej našel a můžu jej náležitě okomentovat. Zabývá se mými reakcemi na raný horror.cz a jeho celé znění je tady. O tento server jsem se už jednou lehce otřel a ihned jsem za to byl v komentářích náležitě pochválen.

Anonymní řekl(a)...

Nejen tento článek, ale celý blog je stejně debilní jako jeho autor.


Tehdy jsem se vysmíval faktu, že jsme s Humanbeingem zcela náhodou nalezli na horror.cz nějaký neocitovaný překlad článku z wikipedie o historii filmového horroru. Když jsem na to sobě vlastní sarkastickou formou upozornil pod oním článkem, byla má reakce smazána. Humanbeing sám tam poté mezi recenzemi nalezl nějakou svou starší věc ze Studny. Tehdy se to myslím celkem v klidu vyřešilo, člověk co rozkrádal recenze byl odtamtud vypoklonkován a Andrejka, pilná to překladatelka wikipedie se naučila citovat (ta historie horroru už tam bohužel není). Na základě tohoto jsem si na horror.cz vytvořil názor a dál ho neřešil.

Obitus, vloženo 18:24:27 12. 01. 2007
... je to dost waste of time, casto preklady z imdb a buhvi odkud jeszte, clanecky kratounke a o nicom


Jojo, tahle moje lednová noticka z Taverny autorku tak podráždila. Popravdě nevím proč, horror.cz tak tehdy opravdu vypadal, občas jsme se tam chodili s Tsunamim zasmát při náhodném listování jejich texty. Ovšem to, že jsem byl označen za žárlivce a závistivce mě velmi mrzí. Ne, opravdu nebylo serveru horror.cz co závidět. Dnes už je to jiné, líbí se mi, jak s mladickým nadšením, plni entusiasmu autoři pravidelně a občas i zajímavě aktualizují. Dnes bych napsal něco takového:

Obitus, vloženo 18:24:27 17. 10. 2007
... neni to az takovej waste of time, obcas ctivy clanek o necem, pro teenagery idealni


BTW zaujala mě v tom postu ještě jedna drobnůstka.
"Že nás studnaři pomlouvaj a dělaj nám na webu bordel (jako třeba to s tou anketou, že?) je jejich věc, oni se ztrapňujou." - tady vůbec nevím která bije, nejsem pravidelný čtenář, ale myslím, že by mě mohlo pobavit, kdyby mi někdo řekl o co přesně jde....jsou nějací zanícení fandové Studny, kteří robí konkurenci neplechu? Nebo snad dokonce podloudná akce jednoho z mých kolegů adminů? Hmmm?

Žádné komentáře: