čtvrtek, února 02, 2006

Trailery # 2

Tak, po 14 dnech mi zas na disku leží pár zajímavých upoutávek na nadcházející horrory o kterých stojí zato se zmínit.


Předně je to druhé, opět naprosto úžasné, promo na dosud nezrealizovaný nazi-zombie kousek Worst Case Scenario. Je smutné, že v době, kdy jsou prachy na naprosté kraviny nemají evidentně talentovaní tvůrci šanci točit. Jsou to už dva roky, kdy bylo k vidění první video a od té doby se bohužel nic moc nestalo. Je to škoda, protože to vypada skvěle a originalně, prostě ultracool.


Další nadějná upoutávka je na jeden z nejočekávanějších horrorů letošního roku, herní adaptaci Silent Hill. O filmu jsem psal v souvislosti se soutěží o ideální plakát. Dnes už je k dispozici plnohodnotný trailer a i když jsem byl dost skeptický musím uznat, že to má šťávu a hodně slušnou atmosféru. Jestli se podobný feeling podaří tvůrcům dostat i do výsledného produktu není až tak jisté, ale rozhodně jsou tu šance na mainstreamový horror roku.


Dnešní třetí ukázkou je jednoduchý teaser na remake satanistické klasiky - Omen 666. Výběr herce pro roli Damiena není špatný, ale fakt, že se točí remake dokonalého filmu, místo aby se filmaři snažili být originální mi prostě bytostně vadí. Navíc ten teaser moc atmosféry nepobral a jediné co mě na film láká je skutečnost, že byl z větší části natáčený na Barrandově


A na závěr trocha legrace, teda snad. Včera byl vydán trailer na čtvrtý díl série parodií Scary Movie. Opět pod taktovkou Davida Zuckera a opět se stejnými herci. S těmito filmy nemám problém, většinou je to celkem zábavné, přičemž vrchol je určitě začátek druhého dílu, utahující si z Exorcisty a Amityville. Trailer na čtyřku je podezřele nevtipný, i když pár momentů se tam samozřejmě najde. Nejlepší je asi uplný začátek parodující Válku světů.

Žádné komentáře: